Nazorg / Proactief Onderhoud gasketels

Onderhoud verwarmingsketels

Verplicht onderhoud van uw verwarmingsketel

Bent u op zoek naar een loodgieter/Installateur voor het onderhoud van uw gasketel? émiel bvba is erkend installateur en voert voor vele klanten het onderhoud van de gasketel uit in het volste vertrouwen. 

Controleer onze Certificering op www.aardgas.be


Onder het kwaliteitslabel Cerga zijn we als vakman gecertificeerd voor het installeren en onderhouden van elk type aargastoestel. Op geregelde tijdstippen moeten we onze kennis bewijzen. We volgen een specifieke technische bijscholing en blijven steeds up-to-date. Zo bent u ook verzekerd dat je installatie gebeurt volgens de laatste inzichten, reglementeringen en normen. Een onafhankelijke instantie controleert elk jaar ons werk als voorwaarde om het label te krijgen en te houden.

De voordelen van uw erkend aardgasinstallateur:

  • Advies over het type installatie
  • Advies voor de keuze van toestellen
  • Het uitvoeren van de installatie 
Als gecertificeerd installateur mogen wij je gasmeter onmiddellijk openstellen. Er is geen bijkomende controle nodig, dit is niet alleen sneller maar ook goedkoper (je spaart de kost van de controle uit)  

Geniet van premies voor de installatie van uw aardgasinstallatie.
Indien wij je installatie uitvoeren ben je verzekerd van bepaalde premies. Zo is er de premie voor de installatie van een gesloten HR+ kachel, toegekend door de KVBG. En ook de overheid beloont de klanten van Cerga-installateurs (geldig in Brussel en Wallonië).