Advies / Hernieuwbaar

Hernieuwbaar

Hernieuwbare energie of duurzame energie wordt ook wel kortweg omschreven als "hernieuwbaar". Dit is energie waarover de mensheid voor onbeperkte tijd kan beschikken zonder impact voor het leefmilieu op lange termijn. Bijvoorbeeld zonne-energie via zonnepanelen of zonneboilers. Met enkele kleine ingrepen kan u uw huidige sanitaire en/of verwarmingsinstallatie uitrusten met hernieuwbare energie. 

Contacteer ons.

Renovaties met gebruik van hernieuwbare energie 

Wij specialiseren ons in de renovatie van uw verwarmings- en sanitaire installatie met gebruik van hernieuwbare energie. 
Een renovatieproject verschilt sterk van een nieuwe installatie, het denkwerk voorafgaand aan de installatie is van cruciaal belang. Wij bezitten deze kennis en delen deze graag met onze klanten.

Tegenwoordig legt de overheid steeds meer regels op ter bevordering van het gebruik van hernieuwbare energie. Wij zijn op de hoogte van de laatste nieuwe regelgeving en helpen u hierbij om het meeste uit uw premies te halen.

Expertise en maatwerk maken het verschil

We bespreken vooraf alle mogelijkheden in overleg met de klant. Een heldere kijk en een doordacht plan van aanpak is belangrijk om uw renovatieproject te laten slagen. Wij nemen steeds doordachte beslissingen die het beste aansluiten bij uw wensen en noden. Maatwerk is bij een renovatie altijd aan de orde om het bestaande sanitair en verwarmingssysteem uit te breiden of te vernieuwen met hernieuwbare energie.

Contacteer ons met al uw vragen!