Nazorg / Herstelling CV ketel

Alle herstellingen van uw CV-ketel

Geen warm water of verwarming meer?

Wij kunnen u helpen wanneer uw cv-ketel een storing geeft of stuk gaat en geen warm water of warmte meer geeft. 
Ook voor het op punt stellen van de druk op uw verwarmingsketel, het onderhouden en/of afstellen van uw verwarmingsketel kan u bij émiel bvba terecht.

Contacteer ons voor de herstelling van uw kapotte verwarmingsketel.

Verwarming herstelling

Heeft u een probleem met de verwarming? Dit komt nooit op het goeie moment! Emiel bvba staat als verwarmingsexpert steeds paraat om u zo goed mogelijk te adviseren en de herstelling uit te voeren. Wij zoeken altijd de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Wij hebben kennis van alle verwarmingselementen en verwarmingsbronnen. 

Aarzel niet om ons advies te vragen, wij staan gekend om onze snelle en professionele dienstverlening!

CV ketel storing

Uw ketel geeft een storing? Misschien zoekt u eerst zelf naar de foutcode in de handleiding. Krijgt u het probleem niet opgelost of meldt uw ketel dat u een vakman moet contacteren? In dat geval tracht u best deze problemen niet zelf op te lossen zonder gedegen kennis van uw verwarmingstoestel. 

Emiel helpt u om de storing van uw cv ketel te verhelpen. Contacteer ons!

Algemene problemen verwarmingsketel

Ook voor het bijvullen of schoonmaken van uw verwarmingsketel of drukverlies kunnen wij u helpen. Maakt uw ketel lawaai? Laat uw verwarmingsketel afstellen door een vakman! Indien u een lekkende cv ketel heeft of indien de ketel niet werkt of niet meer aan gaat kan u ons best zo snel mogelijk contacteren.

Levensduur verwarmingsketel

Een verwarmingsketel gaat wel ettelijke jaren mee en vaak is het interessanter om de ketel na een 15 tal jaar te vervangen door een recenter en nieuwer exemplaar. De vervanging van een onzuinige verwarmingsketel door een nieuwe energiezuinige hoogrendements gasketel levert u direct rendement. Wenst u exact te weten wanneer u u gasketel moet vervangen? Contacteer ons voor een vrijblijvend advies.


Wij verzorgen ook het verplichte onderhoud van uw verwarmingsketel.