Nazorg / CV ketel reparatie

CV ketel reparatie

Geen warm water of verwarming meer?

Indien uw cv-ketel een storing geeft of stuk gaat heeft u een probleem waarmee wij u snel kunnen helpen. 
Ook voor het bijvullen, schoonmaken, afstellen van uw verwarmingsketel kan u bij émiel bvba terecht.

Contacteer ons voor de reparatie van uw kapotte verwarmingsketel.

Verwarming reparatie

Heeft u een probleem met de verwarming? Emiel bvba staat als verwarmingsexpert steeds paraat om u zo goed mogelijk te adviseren. Wij zoeken altijd de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Wij hebben kennis van alle verwarmingselementen en verwarmingsbronnen. 

Aarzel niet om ons advies te vragen, wij staan gekend om onze snelle en professionele dienstverlening!

CV ketel storing

Uw ketel geeft een storing? Bekijk de handleiding en vindt snel het juiste advies. Soms meldt uw ketel dat u een vakman moet contacteren, best tracht u deze problemen niet zelf op te lossen zonder gedegen kennis van uw verwarmingstoestel. 

Emiel helpt u om de storing van uw cv ketel te verhelpen. Contacteer om de storing van uw cv-ketel te verhelpen.

Algemene problemen verwarmingsketel

Ook voor het bijvullen of schoonmaken van uw verwarmingsketel of drukverlies kunnen wij u helpen. Maakt uw ketel lawaai? Laat uw verwarmingsketel afstellen door een vakman! Indien u een lekkende cv ketel heeft of indien de ketel niet werkt of niet meer aan gaat kan u ons best zo snel mogelijk contacteren.

Levensduur verwarmingsketel

Een verwarmingsketel gaat wel ettelijke jaren mee maar vaak is het interessanter om de ketel na een 15 tal jaar te vervangen door een nieuwer exemplaar. De vervanging van een onzuinige verwarmingsketel door een nieuwe energiezuinige hoogrendement gasketel levert u direct rendement. Wenst u exact te weten wanneer u u gasketel moet vervangen? Contacteer ons voor een vrijblijvend advies.


Wij verzorgen ook het verplichte onderhoud van uw verwarmingsketel.